top of page

PEPITA
 

Kun ruokolahtelainen seikkailija, salolainen muusikko ja lohjalainen organisaattori laitetaan samaan tilaan, saattaa syntyä kultahippusten arvoisia unelmia ja ideoita.
 

Uteliaisuus ja puhdas himo italialaisten pientuottajien herkkuja kohtaan ajoi tämän kolmikon uuden äärelle.
 

Pepitan äitihahmo, Anneli, on reissannut Gardalla useasti ja reissuilta tuliaisiksi tuotu appelsiinilla maustettu oliiviöljy on aina loppunut liian äkisti. Ikävä öljyä kohtaan kärjistyi ja long story short, syntyi pepita.fi.
 

Italiaa ja maan herkkuja rakastavat Eetu ja Sanna hyppäsivät Annelin kelkkaan, ja gardalaisen Giovannin avulla valitsimme autenttisia ja uniikkeja herkkuja italialaisilta pientuottajilta verkkokauppaamme.

Myymme herkkujamme myös yrityksille ja ravintoloille.

 

Alla kurkistus muutamaan löytämäämme tilaan! 

20210513_141524_edited_edited.jpg
Anchor 1
IMG_20200328_140402_edited.jpg
logo_agriturismo_scuderia_castello_heade

Viehättävä Scuderia Castello -maatila on erikoistunut hevosmatkailuun, ja tarjoaa vierailleen herkullista, perinteistä brescialaista ruokaa. He myös valmistavat perinteistä ekstra-neitsytoliiviöljyä oman tilansa oliivipuiden sadosta.

 

Patikointiin ja ratsastukseen täydellinen Scuderia Castello sijaitsee hiljaisuuden ympäröimän Brescian Alto Garda -puiston koskemattomassa vehreydessä, vain lyhyen matkan päässä Toscolano-Madernosta ja Gardajärven rannoista. Siellä voit herkutella ja yöpyä rennossa ja romanttisessa ympäristössä.

 

Scuderia Castellossa sinua ympäröivät upeat, jylhät maisemat, ja tilaa pyörittävä perhe saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.

 

Scuderia Castellon isäntä, Giovanni, on gardalaisen kulttuurin ja herkkujen asiantuntija. Häneltä me pepitalaiset saamme jatkuvasti ideoita ja inspiraatiota, kun valitsemme verkkokauppaamme uniikkeja herkkuja italialaisilta pientuottajilta.

biodase_logo.png


BioDasen hilloja valmistava maatila sijaitsee Italiassa vuoristoalueella, kilometrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella Avenonen yhteisössä, Pertica Bassan kunnassa.

 

Tilan hedelmät ja marjat kasvatetaan orgaanisesti luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. BioDasen hilloihin käytetään vain tilalla viljeltyjä hedelmiä ja marjoja, jotka kerätään, kun ne ovat juuri oikeassa kypsyydessä ja ne käsitellään keräämisen jälkeen välittömästi.

 

Käsittelyn aikana kiinnitetään erityistä huomiota lämpötiloihin, jotta hedelmien ja marjojen erityispiirteet säilyisivät mahdollisimman laadukkaina. Herkullisten luomuhillojen makeutusaineena käytetään agave-mehua tai ruskeaa sokeria.

 

Pepitalaiset suosittelevat testaamaan erityisesti kastanja- tai ruusunmarjahilloa!

Biodase.jpg
Anchor 2

OTA YHTEYTTÄ

info@pepita.fi

 

Dolce & Reppana Oy, y-tunnus 3201535-4

Kiitos viestistäsi!

bottom of page